Kål er cool


Ugens klumme i Information handler om glæden ved at spise kålretter. I sidste weekend var jeg på den store Slow Food messe Salone del Gusto og konferencen Terra Madre begge i Torino, og jeg fik mange input og billeder bl.a. dette flotte kålhoved.

Sæsonen for kål er skudt i gang i mit køkken! Det er billigt og sundt, og der er uanede muligheder. Læs mere her!

2 Comments

  1. Posted 29/10/2010 at 20:18 | Permalink | Svar

    Tjek vores nye messe ud – Den Bæredygtige Familie, her er det muligt at lave økologisk mad over bål med Den Økologiske Madkaravane.
    Endvidere vil der kunne opleves en masse aktiviteter, konkurrencer og workshops.

    Anders Lund Madsen vil komme og fortælle om hans holdning til klima og miljø, og Jytte Abildstrøm vil med sin sprudlende personlig slå et slag for økologien.

    Alt dette foregår d. 13. – 14. nov. 10-17 i Fredericia Messecenter.

Skriv en kommentar

Required fields are marked *

*
*

%d bloggers like this: