Langsom mad med smag af nordafrika


Denne uges klumme i Information handler om et berigende besøg i Marrakech, der på trods af stor turisme stadig byder på unikke sanselige madoplevelser i gaderne og på lokale restauranterne. I klummen to tagine-opskrifter ,der er fine at lave på denne tid af året, hvor sæsonen sådan set stadig er vinter, men vi længes efter forårsmad.

Advertisements

One Comment

  1. Posted 04/04/2011 at 18:34 | Permalink | Svar

    I Marrakech var jeg med min familie på en lille køkkenskole inde i souken, som ledes af en hollænder og lokale kvinder. Især var det godt at vi startede med at handle i souken og købe ind i de små gyder med grønthandlere, bagere, krydderihandlere mm. Se mere på soukcuisine.com. Jeg har af gode venner fået tip om et andet madlavningkursus: Les Atelier, der måske er lidt mere autentisk. Lalla Nezha: 00212679647904. Email: nezha_cook@yahoo.com.

Skriv en kommentar

Required fields are marked *

*
*

%d bloggers like this: