God havregrød med kokos!

Havregrød er hurtig at lave, mættende og billig

Mums… en blød cremet havregrød kogt på gode gryn er god morgenmad for både store og små. Det er vidunderlig basismad ind imellem påskefrokoster og -middage, chokoladeæg og hvad der ellers kommer på bordet i den næste uges tid. Havregrød kan også spises som mellemmåltid.
For tiden bruger jeg Helios’ biodynamiske havregryn og synes også godt om Saltå Kvarns.

Havregrød med kokos og rosiner – 2 store portioner
1/4 L sødmælk+1/4 L vand (eller 1/2 L letmælk)
et drys salt
2 dl havregryn
1/2 dl fint kokosmel
1/2 dl rosiner eller korender
Tilbehør: mælk og frisk frugt f.eks. appelsiner

Rør havregryn, mælk, vand, kokosmel og salt sammen. Bring grøden i kog, kog et par minutter og rør over hele grydens bund. Tilsæt rosiner eller korender og kog endnu et par minutter. Nyd med lidt mælk og evt. stykker af appelsin og god sort kaffe.

Skriv en kommentar

Required fields are marked *

*
*

%d bloggers like this: