Salte æbleskiver og streuselkage

Fyld æbleskiverne med fisk og spis dem som madpandekager!


I denne uges klumme i dagbladet Information handler det om råvarer, der som vejret er blandede. Der er gammel vinterknold og nye friske skud. I linket er opskrift på “Salte æbleskiver med rejer og fennikel” og den tyske kage Streuselkuchen med kvark og birkes, som vil være god med rabarberkompot.

4 Comments

  1. Posted 23/04/2011 at 09:25 | Permalink | Svar

    God ide at bruge æbleskivepandet i det salte køkken🙂

    • Posted 23/04/2011 at 09:36 | Permalink | Svar

      Scanpan har en stribe ideer til at lave forskelligt i æbleskivepanden, så det ikke bliver en af de der redskaber der bare fylder i køkkenet. Og som jeg skriver i klummen så er det street food i Japan – i et af mine allerførste blogindlæg om streetfood vs fastfood fra efteråret er der et foto af dem!

  2. Posted 07/05/2011 at 08:25 | Permalink | Svar

    Den kombination har jeg godt nok ikke prøvet før, men spændende, det skal da prøves. Tak for tippet🙂

    Forårshilsen

    Per
    http://københavnrestauranter.dk/

  3. Posted 19/05/2011 at 09:35 | Permalink | Svar

    Skal da prøves🙂

    Henrik
    http://københavnskerestauranter.dk/

Skriv en kommentar

Required fields are marked *

*
*

%d bloggers like this: