Jordbær, nye kartofler, krabbekløer og sommermad!

Det bedste lige nu er friske jordbær og helt frisk flydende nyslynget honning!


I den forrige klumme i dagbladet Information var der sommermad på menuen. Her kogte jeg krabbekløer med nye kartofler og dilddressing og lavede en kold kartoffelsalat med krydderurter og rømørejer, der også kaldes hesterejer. En nødde-rabarberkage kan man lave hele sommeren – find opskrifterne her.
Denne uges klumme handler om friske jordbær, der smager så godt med friskslynget honning. I klummen er der opskrift på en meget dejlig jordbærdessert: Eton mess, der blot er stykker af jordbær, flødeskum med vanilje og marengs blandet sammen til et mess! Her er også opskrifter på svenske vafler og Baghrir, der er marrokanske pandekager med 1000 huller – begge dele kan spises med honning og jordbær. Lige nu behøver det ikke tage lang tid at få god frisk mad.

One Comment

  1. Posted 12/07/2011 at 13:24 | Permalink | Svar

    Tak for nogen gode tips🙂

    Sommerhilsen

    Lauge
    http://www.mobilreparationer.dk/

Skriv en kommentar

Required fields are marked *

*
*

%d bloggers like this: