Ærlig økologi og lokal mad

Den seneste klumme i Dagbladet information handler om hvor vigtigt lokalt dyrket og produceret mad er – også selv om økologi er fint, kan maden sagtens komme fra store produktioner der ikke giver større biodiversitet eller støtter en lokal økonomi. Hvis alle gør bare lidt på en anden måde omkring måltidet, kan det blive til store forandringer af fødevaresystemet – et gammel ordsprog lyder: “mange bække små gør en stor å”.

Farm with lots of greens in Loire Vally

En fremtid der kommer til at smage godt!

Advertisements

2 Comments

  1. Posted 20/11/2011 at 20:20 | Permalink | Svar

    Dagens klumme ramte også mig.
    Synes overskriften “Ærlig økologi…” passer så fint ind i den tilgang jeg har til økologien – jeg kalder mig selv semiøkolog – at ville økologien 100 procent, men i virkeligheden bliver det bare ikke altid til 100 procent.
    Kh Trine

  2. Posted 20/11/2011 at 20:28 | Permalink | Svar

    Den klumme vil jeg glæde mig til at følge med i.

Skriv en kommentar

Required fields are marked *

*
*

%d bloggers like this: