Lad os lave mad sammen

Så kom det gode vejr og tid til at grille og spise udendørs. At grille er kun en enkelt måde at lave mad på – der er mange flere. I min seneste bog “Måltider” er masser af mad, der er kogt, braisseret, bagt og meget andet.

Til efteråret skal jeg igen, efter nogle års pause, undervise store børn på 11-13 år på grundkursuset “Måltider”  i Københavns Madhus. Det skal handle om gode råvarer i sæson, madhåndværk, smag, madoplevelser og fællesspisning. Jeg glæder mig og håber, at dette vil være med til at videreudvikle ideen om et “Børnenes Madhus” i Københavns Kommune. Vi har musikskole, billedskole, fodboldskole og mange andre gode fritidstilbud til børn og unge, men vi mangler dét der handler om madhåndværk og madglæde. Børn kan lære det til glæde både hjemme, i hverdagen og til fest.

Har man ikke fået det lært, er det aldrig er for sent at lære at lave mad. De sidste par år har jeg samlet mine bedste opskrifter på retter som jeg bliver ved med at lave hjemme. Retter der er forbundet med årstid og traditioner og som ganske enkelt fungerer i et hjemmekøkken. Det er mad til alle de forskellige typer af måltider vi nyder hen over året. Læs mere om den 576 sider store kogebog “Måltider”

I forbindelse med bogudgivelsen deltager jeg på madmessen “FOOD” i Århus, hvor jeg har en kokkeskole og en madskole – håber at se nogen af jer  7.-9. september i Århus!

Kokkeskolen: “Kom i weekendkøkkenet med Katrine Klinken”,  fredag 7. september kl.15-18. Køkkenglade voksne og unge fra 12 år er velkomne. Læs mere her. Køb billet her

Madskolen: “Gode måltider til efterårsweekender”, lørdag 8. september kl.12-13.30. Køb billetter her

Skriv en kommentar

Required fields are marked *

*
*

%d bloggers like this: