Mad i medierne

Græskar kan bruges til suppe, sovs, bagt med andre grønsager, i kager, tærter mm.

“Kvæler medierne glæden ved hverdagsmaden?” var overskriften på min klumme i Information i weekenden. Jeg er bange for at alt den mad der flot og professionelt formidles i tv og madblade, på madblogs og mange andre steder i det offentlige rum fjerner os fra at kunne nyde hverdagens enkle gode måltider af ordentlige råvarer. Formidling af mad kan gå hen og blive så langt fra virkeligheden at det stort set kun handler om drømme, som man engang kaldte madporno. Mit opråb er:  Vær ikke bange for at lave den mad du både godt kan lide at lave og at nyde. Inspireret af en af de mange gode serveringer på spisestedet “Manfreds og Vin” i København er her en opskrift på “Pocherede æg med græskarsovs”. Og fra Mette Helbæks “Grønsagsbiblen” er en opskrift på “Bladbedeæggekage med svampe” – Se klummen og opskrifterne her.

Skriv en kommentar

Required fields are marked *

*
*

%d bloggers like this: