Et af de vigtigste mål med arbejdet i Slow Food-bevægelsen er, at alle har ret til ordentlig mad hver dag. Måden overindustrialiseret mad produceres, distribueres og forhandles på giver ikke den nydelse som mennesker trives bedst med. At nyde bør ikke kun være forbeholdt de få. At have mulighed for at spise, smage og nyde sammen er vigtige sider af et godt liv med en berigende madkultur. Sjusket affodring med dårligt fremstillet mad giver kun fysisk overlevelse for en tid. Mad skal have sanselige kvaliteter der giver inspiration og stimulerer. Den skal være frembragt med kærlighed til jorden og mennesker. I sidste uge skrev jeg lidt om den store internationale madevent som Slow Food afholder hvert andet år i Torino med deltagere fra omkring 100 lande. Verden er rig på madhåndværk og viden om vidunderlig og spiselig mangfoldighed og det skal der værnes om. Læs klummen her, hvor der også er et par opskrifter med and som det er tid for at spise sammen.
-
Sider
-
Slut dig til 143 øvrige tilmeldte
-
Kontakt
-
Seneste indlæg
-
Kategorier
-
Andre gode mad- og vinblogs
-
Madfotograf
-
Arkiv
-
Twitter Updates
Tweets by KatrineKlinken -