Børnenes Køkken

Børnenes Køkken, 560 sider, Politikens Forlag 3.udgave 2013

Børnenes Køkken, 560 sider,                         Fotografier: René Riis og Line Falck                              Politikens Forlag 3.udgave maj 2013

Så er den her: Børnenes Køkken med over 300 nemme opskrifter.

Som kok bestemmer du ikke kun, hvad du vil lave, men også hvordan maden skal smage. Du kan bruge din kreativitet og fantasi. At kunne lave mad giver frihed og selvtillid. Der er mange ting, man skal have styr på i et køkken: Dørslag, bagepulver og allehånde skal ligge klar til brug, opskriften skal læses, og æggeblomme og -hvide skal deles, uden at det går galt. Børnenes Køkken er en grundkogebog til børn og nybegyndere, der elsker at bage, koge, stege og lave mad – ja alt det, man kan i et køkken. Her er fotos af teknikker, redskaber, ingredienser, og der er grundige instruktioner til alle opskrifter! Det er aldrig for sent at lære at lave mad.

Der oprettet en side på facebook hvor jeg og andre kan inspirere og give lyst til, at store og små går i køkkenet og laver mad sammen. Ønsket med bogen er, at madhåndværk hjemme ikke forsvinder. Derfor skal vi alle give viden om madlavning videre til de næste generationer.

Skriv en kommentar

Required fields are marked *

*
*

%d bloggers like this: