Kogelykke

Kold fløderisotto med sprøde grønsager Foto Katrine Klinken, juli 2013

Kold fløderisotto med sprøde grøntsager
Foto Katrine Klinken, juli 2013

Grøntsagerne er på toppen og det er ganske vidunderligt at gå i køkkenet med de smukke, farverige, velduftende friske grøntsager. I denne weekends madklumme: “Kogelykke med grøntsager” har jeg et par opskrifter fra mine egne gryder: “Kold fløderisotto med sprøde grøntsager”, der minder lidt om salt risalamande uden nødder (inspiration fra restaurant Lídiot du village i Bruxelles http://lidiotduvillage.be) og en opskrift på “Grøntsagstempura”, der er friturestegte grøntsager dyppet i tempuradej og stegt sprøde. Enkle salater og kogte friske grønsager er gode til f.eks. stegt fisk med skind. Når råvarerne er i top  behøver man ikke at bruge meget tid på tilberedningen.

One Comment

  1. Posted 21/07/2013 at 23:14 | Permalink | Svar

    I got the inspiration for the cold risotto from a dish served in restaurant Lídiote du village in Bruxelles
    http://lidiotduvillage.be Thanks!

Skriv en kommentar

Required fields are marked *

*
*

%d bloggers like this: