Et godt arbejdsliv

Katrines svendebrev

Katrines svendebrev

IMG_0106

Svendebrev, medalje og flidspræmie: Køkkenchefens håndbog – 1988

Det er er 25 år siden jeg fik svendebrev som kok. Og efter sommerferien for 10 år siden blev jeg selvstændig og gik freelance. I foråret fyldte jeg 50 år. Det er bare jubilæums-tal, men det er svært ikke at evaluere lidt på den tid der er gået.

Jeg vil gerne takke mange samarbejdspartnere, kunder, venner og familie. Jeg er glad for at kunne arbejde for det jeg brænder for: god mad til mange flere og for et madhåndværk der ikke må gå i glemmebogen. Faktisk lærte jeg mere på Hotel- og restaurantskolen end jeg var klar over dengang.

Få år efter at jeg blev freelance var jeg så heldig at blive ”fast-lance” og samtidigt have tid til både bøger, foredrag, konsulentopgaver, Slow Food bevægelsen mm. Det er blevet til en arbejds-livsstil, som kan minde om at skulle passe en gammeldags butik eller gård. Et stort plus er, at min dagligdag ikke er så opdelt som for de fleste. Det kræver disciplin at arbejde med sig selv som boss, men det er ikke svært med opgaver der passer til det man dur til. Arbejdet bliver spændende og givende, når man kan hjælpe andre eller påvirker noget der er vedkommende for alles hverdag: et godt måltid.

Det er en gave at få frihed til at finde egen rytme i arbejde/frivilligt og fagpolitisk arbejde, familieliv og andre sider af livet.

Skriv en kommentar

Required fields are marked *

*
*

%d bloggers like this: