Vildt godt på gaflen

"Vildt - med 85 opskrifter på hverdagsmad med vildt" af Bille Nielsen og Trine Krebs, Lindhardt og Ringhof og "Vildt på gaflen" af Rasmus Grønbech, Politikens forlag. Begge bøger udgivet sensommer 2013

“Vildt – med 85 opskrifter på hverdagsmad med vildt” af Bille Nielsen og Trine Krebs fra Lindhardt og Ringhof og
“Vildt på gaflen” af Rasmus Grønbech fra Politikens forlag. Begge kogebøger er udgivet sensommer 2013

Flere og flere går på jagt. Der bliver nedlagt dyr på stribe, men mange ved ikke hvordan man skal bruge kødet i køkkenet. Kødet er ofte lokalt og i sæson med mange fine spisekvaliteter. Trine Krebs der er medforfatter til en ny vildtkogebog siger at det er lidt tosset når  jægere køber den ene fryser efter den anden til vildtkødet – det skal bare nydes, tilberede og det behøver ikke være fin weekendmad. Vildtkød kan sagtens bruges til hverdag. Bogen “Vildt” med 85 opskrifter på hverdagsmad af Trine Krebs og Christine Bille Nielsen er lige netop udkommet samtidigt med en anden flot bog “Vildt på gaflen” af Rasmus Grønbech. Grønbechs bog er fra et andet køkken og er inspirerende ud i nye smagskombinationer og med flere typer af vildt. Begge vildtkogebøger støtter ideen om at vildt er mere end bare waldorfsalat og flødesovs. Det handlede min klumme i dagbladet Information om i weekenden. Læs mere og få en fin opskrift fra hver af bøgerne.

Skriv en kommentar

Required fields are marked *

*
*

%d bloggers like this: