En kødspiser-kultur

Der spises meget kød herhjemme og mere end 60% er hakket og det meste bliver købt i supermarkeder Foto: Klinken

Der spises meget kød herhjemme. Mere end 60% er hakket og det meste bliver købt i supermarkeder                     Foto: Katrine Klinken

Billigt og meget kød er en del af manges hverdag.  Foto Klinken

Billigt og meget kød er en del af manges hverdag – det er faktisk trist.
Foto Katrine Klinken

“Kød er meget mere end pølser og kødsovs” hed min klumme i Information sidste weekend. Det er trist at der spises så meget hakket kød og at mange ikke oplever de store forskelle der kan være på forskellige udskæringer fra et dyr. Det kræver, at man lærer at lave mad, kender til de forskellige metoder til at tilberede på og giver sig tid til at koge og braisere det der skal have lang tid for at blive smagfuldt og mørt. I klummen er to retter, der ikke tager så lang tid at lave: en old school schnitzel og en wok-ret med lynstegt kalvehjerte. Spis mindre kød men af bedre kvalitet. Læs også mine opskrifter på hakket kød – når det er godt. 

Skriv en kommentar

Required fields are marked *

*
*

%d bloggers like this: