God mad og husholdning hænger sammen

Vinterens økologiske grønsager fra Stengården, januar 14 - Foto Katrine Klinken

Vinterens økologiske grønsager fra Stengården, januar 14 – Foto Katrine Klinken

Man skal have gode råvarer, håndværksmæssige færdigheder og kulinariske ideer,  når man skal lave god mad – ikke mindst i hverdagen, men man skal også vide noget om håndtering af maden, hygiejne og – ja, være en god husholder. Lige nu har Fødevarestyrelsen en kampagne om at skylle salat og krydderurter før brug. Faktisk burde det være basisviden på linje med at vaske hænder og stoppe for rødt lys i en fodgængerovergang. Hvorfor ikke videregive viden om husholdning hjemme og i skolekøkkenet til de næste generationer? Det er et vigtigt godt udgangspunkt for god mad. I min madklumme i Information i lørdags er et par ord om det og opskrift på en supersprød quinuasalat med grønkål, skorzonerrødder i citronfløde med spinat og sellerisuppe med brunet smør. Gå glad i køkkenet!

Quinuasalat med grønkål Foto: Katrine Klinken

Quinuasalat med grønkål
Foto: Katrine Klinken

Skriv en kommentar

Required fields are marked *

*
*

%d bloggers like this: