Enkelt eller kompliceret med æg

Friske æg fra den økologiske gårdbutik Stengården.

Friske æg fra den økologiske gårdbutik Stengården.

I lørdags-madklummen i Information “Så simpelt og enkelt og alligevel tæt på fiaskoen” er der opskrift på appelsinsalat med sabayonnesovs (vinskumsovs), der er en æggelegeret dessertsovs og opskrift på franske macarones med hasselnøddecreme. Men blødkogte friske æg, spejlæg, pocherede æg, røræg og en æggeblomme på en tatarmad er enkle at lave og kan bare være utroligt godt. Æg hører til et basisvarelager, fordi de er nærende, har en vis holdbarhed og kan så utroligt meget køkkenteknisk og i madlavningen. Ikke mindst er æg velegnede til hurtige varme retter.

Et godt æg enkelt som på panden til spejlæg kan bare være så godt.

Et godt æg steges på panden til spejlæg            superenkelt og det kan bare være så godt.

Skriv en kommentar

Required fields are marked *

*
*

%d bloggers like this: