Friske skud der kan spises

 

Friske brændnældeskud

Friske brændnældeskud

April skiller vinter og forår – vejret er blandet, og sådan er det også med udbuddet af sæsonvarer. Lige nu er der spæde skud i det fri: ramsløg, fyrreknopper, violer og purløg – fine at krydre med, men ikke så mættende. De gamle knolde er ved at være triste, de mange importerede grøntsager og frugter smager ikke af meget. Man skal se sig for for ikke at få muggent eller slattent med sig hjem i indkøbsposen. I  madklummen i lørdags i Information er opskrift på minestrone med remsløgpesto og brændnældesuppe. For faktisk er det suppetid – den skal bare have forårssmag.

De frøste skud af purløg, løvstikke, citronmelisse og meget andet smager meget intens og selv om der ikke er meget så giver det krudt til maden.

De første skud af purløg, løvstikke, citronmelisse og meget andet smager meget intenst og giver krudt til maden,  selv om der ikke er meget af det.

Skriv en kommentar

Required fields are marked *

*
*

%d bloggers like this: