Mad, der holder

 

Gode gamle pastamaskine til udrulning af frisk pasta - som friskbagt brød kan det bare være godt! Foto Katrine juni 2014

Den gamle pastamaskine til udrulning af frisk pasta er støvet af – og som friskbagt brød kan frisk pasta bare være godt! Foto Katrine juni 2014

Min madklumme i Information i lørdags handlede om hvor vigtigt det er, at vi passer på kulturteknikker til at dyrke og fremstille god mad. Det er en del af den madkamp, som Slow Food bevægelsen arbejder for. I madverdenen er der meget fokus på innovation og nyheder/mode, men måske er det vigtigere at få viderebragt velkendte traditioner og madhåndværket til de næste generationer. Jeg har fundet pastamaskinen frem igen efter ca. 15-20 år i skabet. Det har været en glæde at lave og spise frisktlavet pasta igen – blot lavet med smør og krydderurter fra haven og risotto med asparges og hjemmelavet hønsebouillon. De enkle retter lavet med gode råvarer holder bare!

Aspargesrisotto

Aspargesrisotto

Reklamer

Skriv en kommentar

Required fields are marked *

*
*

%d bloggers like this: