Intens sommersmag

 

Pighvar der er ved at blive fileteret. Sommerfoto 2014 Klinken.

Pighvar  bliver fileteret                                      foto fra Katrines køkken 2014

Det bedste ved at blive hjemme i juli er alle de gode nyhøstede, lækre grøntsager som hestebønner, fennikel med top, nyopgravede kartofler, agurker og salater med smag. Og så er der alle de dejlige bær: jordbær, hindbær, ribs, stikkelsbær og solbær, som er på toppen nu. Bærrene smager bare godt med lidt friskslynget honning. At spise mad lavet af råvarer i sæson er den bedste måde at få intens smag i sin mad. I madklummen fra i lørdags har jeg lavet opskrifter på pighvarsuppe og vandbakkelser med vaniljeflødeskum og bær. Følg linket her.

Ben og hoved fra pighvar steges og koges til bisque (suppe).

Pighvarens ben og hoved steges og koges til bisque og det giver en dejlig suppe.                 Foto fra Katrines køkken 2014

Skriv en kommentar

Required fields are marked *

*
*

%d bloggers like this: