Foie gras og hvad der ellers spises

 

Tomatrisotto fra Katrines køkken

Tomatrisotto fra Katrines køkken

Det er ikke moderne at spise foie gras – for er det ok? Min madklumme “Kan man nyde på bekostning af andres lidelse” i lørdags i Information stiller spørgsmål ved hvad vi spiser. Foie gras er for mange en delikatesse, men kan det nydes når man kender til måden det er lavet på. Når man tænker over det, er det ikke en nydelse at spise en burhøne eller -laks eller et svin der ikke har været ude i frisk luft et helt liv. Disse dyr er der mange, mange flere af end ænder og gæs der bruges til foie gras-produktion. Vi kan ikke  leve uden at spise og ofte er det på bekostning af andres liv. Vi må spise mere grønt og kød der har haft et bedre liv. I klummen er opskrift på quinoa-bøffer med salat og tomatrisotto.

Skriv en kommentar

Required fields are marked *

*
*

%d bloggers like this: