Hverdag med gode råvarer

 

 

Grøntsagsgryde med perlebyg - Foto Klinken, sensommer 2014

Grøntsagsgryde med perlebyg – Foto Klinken, sensommer 2014

Det handler om at få fat i gode råvarer – det skrev jeg lidt om i madklummen  i Information i lørdags. Opskrifter kan inspirere og give retningslinjer, men når man vil have god mad i hverdagen gælder det også om at have et godt basisvarelager og at få et system til at skaffe friske madvarer som grøntsager og fisk. Dette er mere tidskrævende end at lave maden, men  hverdagen bliver bare så meget bedre på alle leder og kanter, når der er energi til maden og måltidet. I madklummen er der opskrift på pizza af koldhævet dej, der kan laves aftnen før eller fra morgenstunden og med de velsmagende kartofler og tomater der er lige nu. En grøntsagsgryde med perlebyg af årstidens grøntsager og krydret med safran og frilandsrucola er også mit bud på mad på dage, der ikke kun handler om mad. Med lidt planlægning kan man få god mad hver eneste dag.

Skriv en kommentar

Required fields are marked *

*
*

%d bloggers like this: