Høkassekogning er en god måde at koge vinterens langtidssimrede retter på. Først skal maden koges i gryde og så pakkes ind i en godt isoleret kasse med hø eller tæpper. Maden får masser af smag. “Og glem så det hele et par timer” hedder min madklumme sidste weekend i Information. Mange sætter risengrøden ind under dynen. Det er samme princip men lidt risikabelt, hvis man vil koge suppe. Kogetiden er cirka dobbelt så lang som ved kogning på blus. Spar energi og penge og lav maden klar i god tid. I klummen er opskrift på græskarsuppe med linser, bankekød og høkassekogt kartoffelmos. I december udkommer min lille publikation på Vingefang med mange flere ideer til at bruge høkasse.
-
Sider
-
Slut dig til 143 øvrige tilmeldte
-
Kontakt
-
Seneste indlæg
-
Kategorier
-
Andre gode mad- og vinblogs
-
Madfotograf
-
Arkiv
-
Twitter Updates
Tweets by KatrineKlinken -