Leverpostej og godt med indmad

Lun hjemmebagt leverpostej!

Lun hjemmebagt leverpostej! Det er ikke fotogent men hold op hvor kan det smage godt.

Det er godt at få andet end hakket kød og bøffer, som de fleste foretrækker, når det kommer til kødspiseri. Jeg er vild med indmad:  tunge, brisler, hjerte og meget andet .. når det kommer fra et dyr der har haft et godt liv og spist ordentligt. I sidste uge bragte Information mit lille skriv  “Indmad når det er bedst” og i linket er opskrift på kalveleverbøffer med krydderurter der pakkes med svinenet og steges – og så er der en opskrift på vores nationalpålæg og en højaktuel julefrokostservering: leverpostej lavet med bechamel, ansjoser og bagt med laurbærblade og bacon. Så er det da jul!

Rå leverpostej er flydende og grå

Rå leverpostej er flydende og stivner og bliver fast når den bages  – men en leverpostej er ikke skærbar som en fransk postej – den er blød.

Skriv en kommentar

Required fields are marked *

*
*

%d bloggers like this: