Mit år med mad, råvarer, madhånværk og formidling af det har været travlt og spændende. Det er blevet til 3 nye madbøger, 52 x Katrines køkken i ugebladet Hjemmet”, 8 x “Mad med Klinken” i FOA’s fagblad, artikel til Oxford Symposium on Food and cookery, møder med Slow Food, madrejser, vinsmagninger, køkkenundervisning på børnemadskole i Københavns Madhus og en del andet. Men der har IKKE været meget tid til bloggen her. Jeg miniblogger på Instagram og Facebook – velkommen til at følge mig der. Tak for et godt madår til venner og samarbejdspartnere. God jul og godt nytår. 😀 🍽🍷🍵🐌❤️ Læs mere om bøgerne “Tatar”, “Børnenes Bagebog” og “Vintermad” på hjemmesiden Klinken.dk
-
Sider
-
Slut dig til 144 øvrige tilmeldte
-
Kontakt
-
Seneste indlæg
-
Kategorier
-
Andre gode mad- og vinblogs
-
Madfotograf
-
Arkiv
-
Twitter Updates
- RT @MelindaJoe: In @japantimes 20 Questions with @KatrineKlinken, the Danish food and wine writer discusses her new Nordic cookbook 北欧料理大全… 2 years ago
- Help Save #Bees and #Farmers: Sign the European Citizens’ Initiative now! slowfood.com/save-bees-farm… 2 years ago
- #blacklifematters #blackoutday https://t.co/osYgs9J91c 2 years ago
- RT @AllieEsiri: ‘Refugees’ by the brilliant @Brian_bilston A palindrome poem, for #PalindromeDay 02 2 20 (from A Poem for Every Day o… 2 years ago
- Oxford Food Symposium starts to day this year about Food & Power #oxfordfood19 #oxfordfoodsymposium #foodandpower https://t.co/iq9P74mg6B 3 years ago
-
One Comment
Hej Katrine
Tak fordi jeg måtte være en del af dit år.
Rigtigt glædelig jul og et godt nytår
Lene Vietz
Sendt fra min iPhone
> Den 09/12/2015 kl. 18.23 skrev Katrine Klinken – Værs’go’ og spis! :
>
>
>