Mit år med mad, råvarer, madhånværk og formidling af det har været travlt og spændende. Det er blevet til 3 nye madbøger, 52 x Katrines køkken i ugebladet Hjemmet”, 8 x “Mad med Klinken” i FOA’s fagblad, artikel til Oxford Symposium on Food and cookery, møder med Slow Food, madrejser, vinsmagninger, køkkenundervisning på børnemadskole i Københavns Madhus og en del andet. Men der har IKKE været meget tid til bloggen her. Jeg miniblogger på Instagram og Facebook – velkommen til at følge mig der. Tak for et godt madår til venner og samarbejdspartnere. God jul og godt nytår. 😀 🍽🍷🍵🐌❤️ Læs mere om bøgerne “Tatar”, “Børnenes Bagebog” og “Vintermad” på hjemmesiden Klinken.dk
-
Sider
-
Slut dig til 144 øvrige tilmeldte
-
Kontakt
-
Seneste indlæg
-
Kategorier
-
Andre gode mad- og vinblogs
-
Madfotograf
-
Arkiv
-
Twitter Updates
Tweets by KatrineKlinken -
One Comment
Hej Katrine
Tak fordi jeg måtte være en del af dit år.
Rigtigt glædelig jul og et godt nytår
Lene Vietz
Sendt fra min iPhone
> Den 09/12/2015 kl. 18.23 skrev Katrine Klinken – Værs’go’ og spis! :
>
>
>